30 oktober 2016

Droomtijdloop 2016

In de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober 2016 wordt weer de Klaas Vaak Droomtijdloop gelopen. De uitgelezen mogelijkheid om een ogenschijnlijk snelle tijd te klokken op de halve marathon.

Jubileum AV De Koplopers

In 2016 bestaat AV De Koplopers 30 jaar. Het bestuur organiseert, naast vele andere activiteiten ook de Klaas Vaak Droomtijdloop. De Droomtijdloop is een halve marathon in de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober 2016. In deze nacht gaat de zomertijd over in de wintertijd en gaat de klok om 03.00 uur ´s nachts één uur terug. Het is dan vijf jaar geleden dat men voor het laatst heeft kunnen deelnemen aan dit bijzondere loopevenement. Het bestuur verwacht, mede door het ludieke en unieke karakter, dat een groot aantal lopers zich inschrijft. Dit blijkt al uit de vele positieve reacties die tot nu toe van individuele lopers en van andere atletiekverenigingen uit de regio zijn ontvangen. 

Inschrijving Klaas Vaak Droomtijdloop 2016

De voor-inschrijving is gesloten. Omdat alle beschikbare startplaatsen verkocht zijn, is er geen na-inschrijving. Het is wel mogelijk om een startbewijs van iemand anders over te nemen. Voor de start kan bij het wedstrijdsecretariaat een startnummer op een andere naam overgeschreven worden.

Droomtijd Duo-run

Hardlopers die de halve marathon een te lange afstand vinden kunnen de afstand in een duo-team afleggen. Iedere deelnemer loopt hierbij een ronde van ruim 10,5 km; het wisselpunt is vlak bij de start/finish voor het clubgebouw van SV Wippolder en AV de Koplopers. Deelnemen als lid van een team geeft je vleugels, samen zweten is goed voor de collegiale verhoudingen. Teams kunnen zich alleen via voorinschrijving inschrijven. Deelnemers aan de duo-run ontvangen ieder een startnummer en chip. 

Vrijwilligers gezocht

Wil jij ons helpen als vrijwilliger? We kunnen allerlei handjes gebruiken langs het parcours. O.a. als verkeersregelaar, bij de waterposten, in het start-finish gebied. Je ontvangt een late-night-snack-pakket en een opvallend windjack.

Meld je hier aan als vrijwilliger.

Als je vragen hebt kun je ook contact opnemen met vrijwilligers@droomtijdloop.nl.